Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monngoose
aktív tag
válasz
wallace 234 #57464 üzenetére
"ha gond van hívja az LG-t. Egyszerűbb és gyorsabb. Garancia meg törvényileg jár a 3 év. Így a regisztrációnak, már nem sok értelme van! Ha meg hívja az lgt, hogy gondja van amúgy is rögzitik."
Korábban sem a garancia miatt volt érdemes regisztrálni, mert a 2 év mindenképp járt. Ráadásul egy szót sem szóltam a garanciáról, nem értem miért kevered bele, én PATTA86 kérdésének második mondatára reagáltam (egyébként sem veled beszélgettem).
Korábban már többen elmondták itt, hogy mennyire megkönnyítette az ügyintézést, hogy a weben keresztül fel tudták tölteni a panaszukhoz a vonatkozó fényképeket is, így nem kellett a telefonban magyarázkodni (nem minden esetben fogadnak el hibát bemondásra), másnap pedig már jelentkezett is a szerelő, hogy megrendelték a panelt.
Az egy dolog, hogy mindenbe belepampogsz, de legalább próbálj meg tájékozódni előtte).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest