Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Ez érdekes mert AVSF-en folyamatosan dobálják vissza az A9/A8-akat is es az idei év panel királyának kikiáltott hz2000-et is. A Sony-kon a pirosas/rozsaszines tinting sok esetben meg az 5%-os slide-on is látszik mint magenta árnyalat. Az én TV-m alján volt tinting ami fehéren látszódott de legalább szürkén nem. Ha már a fehér/sárgán kívül más árnyaltan is látszódik a tinting az már egy valóban rosszabb szintje a dolognak de valamennyi minden panelen lesz.
Média nem a legjobb hely a hibák keresésére a megvilágítás miatt. Anno ott én is nehezen tudtam bizonyítani az igazamat mert minden jól nézett ki a megfelelő megvilágítás mellett.
Én abszolút nem akarom az LG-t védeni ne értsd félre. Más miatt de én is talán inkább Sony/Pana-t vennék ha támogatnak a full HDMI 2.1-et. Esetleg nézd meg a legújabb Vizio OLED-et, arról még odakat zengtek. -
daneel_hu
addikt
"És olvasva téged is a "leszarom" emberek közé tartozol és pontosan ezt használja ki az LG. Egy rakás, mit rakás, rengeteg selejtet gyártó majd eladó genyó cég. Nézz meg boltban, vagy máshol egy sony-t, vagy panasonic-ot, én tegnap 5 tévén is benyomattam a gugli keresőt (media markt), egy miliméteren nem volt a kib...tt tinting!"
Ez nem igaz szerintem, ugyanúgy tintingesek azok is.
Elég csak ránézni az avforums-ra. Még a HZ2000-nél is nemegyszer visszaküldtek példányokat. Bading, tinting ezek sajnos mindegyikre jellemzőek.
77 colost pedig Panasonicban még csak nem is láthattál mert nincsen. -
Dreamie
őstag
Értelek, és látom én is ezt az elszinezosest (alig, és ezért nem érzem igenytelennek magam), de normál használat alatt nem látom, gyönyörűek a színek. Konzolhoz vettem, és tv-t nézni, mozizni. Adok még neki időt, ha normál használat alatt lesz vele probléma, olyan dolog ami zavaró akkor én is cseréltem. Egyelőre ez még elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Marvel Snap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 55" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest