- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Ez érdekes mert AVSF-en folyamatosan dobálják vissza az A9/A8-akat is es az idei év panel királyának kikiáltott hz2000-et is. A Sony-kon a pirosas/rozsaszines tinting sok esetben meg az 5%-os slide-on is látszik mint magenta árnyalat. Az én TV-m alján volt tinting ami fehéren látszódott de legalább szürkén nem. Ha már a fehér/sárgán kívül más árnyaltan is látszódik a tinting az már egy valóban rosszabb szintje a dolognak de valamennyi minden panelen lesz.
Média nem a legjobb hely a hibák keresésére a megvilágítás miatt. Anno ott én is nehezen tudtam bizonyítani az igazamat mert minden jól nézett ki a megfelelő megvilágítás mellett.
Én abszolút nem akarom az LG-t védeni ne értsd félre. Más miatt de én is talán inkább Sony/Pana-t vennék ha támogatnak a full HDMI 2.1-et. Esetleg nézd meg a legújabb Vizio OLED-et, arról még odakat zengtek. -
daneel_hu
addikt
"És olvasva téged is a "leszarom" emberek közé tartozol és pontosan ezt használja ki az LG. Egy rakás, mit rakás, rengeteg selejtet gyártó majd eladó genyó cég. Nézz meg boltban, vagy máshol egy sony-t, vagy panasonic-ot, én tegnap 5 tévén is benyomattam a gugli keresőt (media markt), egy miliméteren nem volt a kib...tt tinting!"
Ez nem igaz szerintem, ugyanúgy tintingesek azok is.
Elég csak ránézni az avforums-ra. Még a HZ2000-nél is nemegyszer visszaküldtek példányokat. Bading, tinting ezek sajnos mindegyikre jellemzőek.
77 colost pedig Panasonicban még csak nem is láthattál mert nincsen. -
Dreamie
őstag
Értelek, és látom én is ezt az elszinezosest (alig, és ezért nem érzem igenytelennek magam), de normál használat alatt nem látom, gyönyörűek a színek. Konzolhoz vettem, és tv-t nézni, mozizni. Adok még neki időt, ha normál használat alatt lesz vele probléma, olyan dolog ami zavaró akkor én is cseréltem. Egyelőre ez még elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest