Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
És még tegyük hozzá: amit sokan benéznek, én is benéztem: céges számlával egyáltalán nincs sehogyse elállásod. Ami szerintem duplán is közröhej, mivel egyrészt pont ugyanolyan végfelhasználó, mint a magánszemély, másrészt el se lehet dönteni, hogy ki/mi cég és ki magánszemély egy egyéni vállalkozó esetében pl. De, ha meglátják, hogy kft vagy bt, akkor elhajtanak a fenébe rögtön. Vicc, de így van, érdemes rá figyelni. Ügyeskedős megoldást azért ehhez is tud találni az ember, ha kicsit agyal rajta, bár mindenkinek rosszabb tőle, de ha ezt akarják, akkor ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor