Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rothfb
üzenetére
Most ne haragudj már, de ezek azért kapják a pénzt, hogy minden f...szán le legyen tesztelve és remélem, most azért jött egy jó hónap után, mert rogyásig tesztelték. Ugye, azt írtam, hogy 2 hónapja mikor megvettem a tévét, hetente jött rá egy update és a 03.10.20 lett a gáz. Ezért tényleg remélem, hogy most minden kijavítottak, mert én háromszor is küldtem feedback-et az LG-nek a hülyeségekről.
Nekem is van cégem/stúdióm (több is) és ott vannak csak azért munkatársak, hogy mindent teszteljenek, mert addig nem kerül ki eladásra semmi. Olyan érv nem lehet, hogy a felhasználó a hülye, mert nem várta meg a kritikákat. Mert így kb eljutunk majd oda, hogy senki nem vesz/tölt le semmit, mert a másikra vár? -
salapp
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Lehet ezen csodálkozni, de legyünk őszinték, oké, hogy nagyot durrantottak az oled panel felkarolásával, de általánosságban véve kinek jut az első hétben eszébe az LG, ha bármilyen szórakoztató elektronikai cikket szeretne venni? Örülni kell, hogy van viszonylag korrekt firmware, működik a gépezet. Víz felett tartani a fejed nem azonos azzal, hogy úszol is. Viszont a directdrive mosogépük és a hűtőik állítólag elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor