- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
kisbalazs83 #46045 üzenetére
Marad a pana, ennek oka:
50% - elhittem a reklámot: Hallywodd+ ez áll a legközelebb a plazma színvilághoz
20% - panás fórumtársak véleménye. (azt gondlom tényleg máshoz szoktunk, mint aki LCD-ről érkezik)
20% - Jelenleg egyik TV sem tudja amit szerettem volna: TV -> AVR (DTS:X + Atmos)
10% - tesztek, netes vélemények, speckó (amiből a HDMI 2,1 +eArc hiányzik)A 3. ok miatt tértem majdnem vissza pana plazma vásárláshoz. De ez lehet zsákutca lenne.
A 65+ nagyon jó lenne, ha a nézőtávolság 80-100 cm-vel több lenne.
Kipróbáltam... ahol az 55" pont megfelelő, ott 65"-nál vagy a fejet vagy a szemet kell mozgatni, ha a szélső részletekre fókuszálnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest