Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Az nagyon durva duma, Kuro talán tizenpár éve készült utoljára. Eleve a felbontásbeli különbség, a - hűha - HDR-képesség és megannyi más dolog, amiben egy mai oled kb. űrtechnológia egy régi Pio plazmához képest. Nem kéne hasonlítgatni. Egy utolsó VT60-ast is legfeljebb mozgásmegjelenítésben lehet hasonlítani. De pl. a plazmánál ott a vibrálás, vagy a ditherzaj, ezeket sokan eleve nem bírják, ja, meg az 50Hz-es anyagok általában recegős megjelenítése. Az szerintem nagyobb gond, mint egy szerintetek fontos chroma-issue.
Bizonyos plazma szériák bandingesek voltak és talán a Kuro-kra volt jellemző, hogy bepirosodott a kép, és mókolni kellett a szervíz menüben, hogy normalizálják valahogy. -
torma1981
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
. Én csak azt mondom, hogy LG valóban rugalmas. Most cseréltek a B7V-be panelt. B8-as panelt tettek bele. Második panel cserém, de kit érdekel 2 év garancia újra indult rá. Ha megint gond van az már a 3-dik kérhetem a visszafizetést, utalványt stb. Akkor meg veszek egy vadi új aktuális típust. Ennyit megér nekem az az 1 nap amíg nincs tv-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Én csak azt mondom, hogy LG valóban rugalmas. Most cseréltek a B7V-be panelt. B8-as panelt tettek bele. Második panel cserém, de kit érdekel 2 év garancia újra indult rá. Ha megint gond van az már a 3-dik kérhetem a visszafizetést, utalványt stb. Akkor meg veszek egy vadi új aktuális típust. Ennyit megér nekem az az 1 nap amíg nincs tv-m.
Vhiktor