Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ez mindig alapon kéne hagyni: SDR 85 (felmehetne 100-ra, de bizonyos esetekben, ha pontosan tudod, mit csinálsz), SDR10 és DV 100
Alapvetően a Fényerőt-t sem szabadna piszkálni, mindig 50 lenne jó, bár kijelző és/vagy alaplapcsere után elképzelhető, hogy indokolt, de tippre nem ennyire. Jól van beállítva a HDMI Fekete Szint?(#41512) athomi - A bevonat miatt mindig lesz egy kis torzulás a széleken.
Szerencsére ez engem nem szokott zavarni középről. Mint ha a 2017-eseken még zavart volna kicsit, de 2018 óta nem.(#41602) MrBazsi - HDR-ben nem csak mérhető, szabad szemmel feltűnő a különbség B8 és C8 közt. B9-et talán még nem is láttam (mostanában mindenki inkább C-t, esetleg E-t vesz, korábban több volt a B), de legalább is nem figyeltem, hogy mi van HDR-ben.
(#41613) adamssss - Ha játszol, akkor sokat ér a VRR, szóval inkább C9, bár csak XBox One vagy majdani PS5 fogja tudni, a SP4 Pro még nem (hacsak nem frissült az is szoftveresen nemrég, de nem hiszem).
(#41615) whatnot - Kösd rá a PC-t a TV-re, úgy is lesz VRR (G-Sync), ha van hozzá kompatiblis VGA-d.
A Panasonic csak ALLM-et tud, ami kényelmes, de semmi komoly, VRR-t nem és HDMI 2.1-es sávszélt sem (mint az LG).
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED C1 55"
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére ez engem nem szokott zavarni középről. Mint ha a 2017-eseken még zavart volna kicsit, de 2018 óta nem.
A Panasonic csak ALLM-et tud, ami kényelmes, de semmi komoly, VRR-t nem és HDMI 2.1-es sávszélt sem (mint az LG).
Vhiktor