Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Nem kell erre ennyire ráfeszülni, nálam szokta érni napfény 2 éve lassan és semmi baja.
Persze nem azt mondom tedd ki a napra, de ez nem akkora gond, mint ahogy véled/vélik egyesek.
Nyugodtan vegyél OLED tévét.
Egyébként a napfény mindent tökretesz, LCD tévét is, ha tartósan kirakod.

-
Fisha
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ezen én is kicsit aggódtam a vásárlás előtt, de nem kaptam rá egyértelmű választ, gyanítom, hogy nem is tudja senki, hogy pontosan mit jelent ez a naptól óvás. Egyáltalán mi számít direkt napfénynek? Üvegen át azért már marhára nem az, mert ugye az UV-B-t szinte teljesen kiszűri. Szóval azért nagyon más egy strandon napoztatni a TV-t, mint az, hogy nappaliba pár órát besüt a nap, ami minden normális, nem barlang jellegű otthonban megtörténik. Mivel egyértelmű választ sehol se kaptam rá, én pusztán ezen logikai szál mentén bevállaltam úgy az oledet, hogy egy tetőablak mellett van. Legfeljebb majd nyáron teszek rá valamit, ha nagyon süti.
-
icemad
nagyúr
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Szerintem én elérakok egy kartont vagy valamit, napközben úgysincs otthon senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor