Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
"nem is veszik sokan a Z-t annyiert"
Ez így elég ralatív, hogy mihez képest. Prémium autó is kevesebb garázsban áll, mint a "mi autónk".
Az egy-egy demo készülék azért nem ugyan az, mintha egy komplett termékcsalád (75", 88", 93", 110", 150") lenne a kínálat része. És az sem elhanyagolható tény, hogy 2 év alatt a Samu felezni tudta a kijelző (Wall) méretét, holott az általad korábban linkelt videóban a szakember ezt 4-5 év múlva gondolta elérhetőnek. Az árról meg annyit (amit még nem tudunk, de sajnálkozunk rajta), hogy 77W7 is közel 10 milkóért árulták a 2017-es bemutatásakor, tavaly 2019-ben a 77W8 pedig már elérhető volt akcióban 5.500€-ért (az két év alatt nem gyenge árzuhanás
). Azért hoztam a legnagyobb tapétatévét példaként, mert nagy eséllyel a 75"-os microLED tv ára ehhez lesz közelebb, mint a 400e $-os The Wall árához. Reméljük, hogy a technikai fejlődés nem áll meg, és ezzel a nagyobb volumen előállítása miatt az exkluzivitás is lecsorog előbb-utóbb az "átlagember" szintjére.
-
renatto
őstag
Na azt nem hinném.
Annyira egyértelmű a jelenség, hogy azt szerintem ember nincs aki "elnézi". Pláne, hogy én kerestem a hibát. Ez is azt mutatja, hogy tud az LG hibátlan TV-t gyártani!
Majd ha lesz időm letöltöm újra az Oroszlánkirályt és ránézek arra is.
Amúgy ez nem panel függő mint a tint/band?!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). Azért hoztam a legnagyobb tapétatévét példaként, mert nagy eséllyel a 75"-os microLED tv ára ehhez lesz közelebb, mint a 400e $-os The Wall árához. Reméljük, hogy a technikai fejlődés nem áll meg, és ezzel a nagyobb volumen előállítása miatt az exkluzivitás is lecsorog előbb-utóbb az "átlagember" szintjére.
Annyira egyértelmű a jelenség, hogy azt szerintem ember nincs aki "elnézi". Pláne, hogy én kerestem a hibát. Ez is azt mutatja, hogy tud az LG hibátlan TV-t gyártani!
Majd ha lesz időm letöltöm újra az Oroszlánkirályt és ránézek arra is.
Vhiktor