Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mizurichi
üzenetére
A Royal esetében javaslom, hogy várd meg, még végigmondja a számokat, ne az 1-est nyomd meg, hanem a számlázást, az talán a 2-es vagy 3-as. Már nem emlékszem. Ott egy hölgy fogja felvenni és nagyon szépen, intelligensen kérd meg, hogy nézzen utánna a csomagodnak, mert az 1-es gomb esetében egyszerűen soha nem veszi fel senki. Ez egyébként tényleg így van...
Volt raktáron mindkét tv. Az FZ800, ha jól emlékszem több üzletükben is volt, a 950 csak egy pesti boltjukban.
Egyébként azóta mást is rendeltem az Edigitaltól és ott már voltak gondok, a raktáron lévő cucc, ami rendeléskor raktáron volt, kiderült, hogy még be kell érkeznie, így többször módosult a kiszállítási időpont. Most egy kicsit hanyagolom őket ezért. De a tv-knél nem volt gond, neked azt tanácsolom, hogy ne legyél türelmetlen. Várj 2 hétig, aztán hívd őket, ha addig nem történik változás a rendelésben. -
daneel_hu
addikt
válasz
Mizurichi
üzenetére
Lehet maradi vagyok, de ekkora értéknél mindig személyesen veszem át az üzletben a készüléket.
Megnézem hol van raktáron, odamegyek... majd vagy saját autóval, vagy ha túl nagy akkor taxival hazaviszem. 65E8PLA nem fért be a verdába, így hívtam egy taxit előre és kemény 2 000 HUF-ért hazavitettem a tévét és magamat.A fentiek miatt abszolúte tervezhető az idő is, hiszen eleve megnézem hol lehet kapni és azt is el tudom dönteni mikor érek rá odamenni megvenni.
Előfordult, hogy az online rendelést "mixeltem" a fentiekkel... pl megrendeltem online, de személyes átvételt kértem. (helyszíni fizetéssel)Még sosem ért meglepetés.
Ráadásul a vásárlás élménye is megmarad, azért mégsem egy pizzát rendeltem telefonon vagy online bazz...
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor