Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
Pro Koryak #30014 üzenetére
Én is úgy vettem, mint rogi666 kolléga. Samsung 65Q80R 550 volt meg a 30%-os ajándék kari, így jött ki 385-re, annyiért meg nagyon jó vétel volt. + 5 év baleseti garancia.
rogi666: A plexet még meg lehet próbálni, max eladom a média lejátszót. De a plex más problémákat fog felvetni. Nem lesz DTS és hd hangok, 4k és hdr akadni fog a 100-as net miatt, stb.
Viszont ha ott is látni, akkor az már tényleg tv hiba.Kenyezso: Ezt sajnálattal hallom, mert kezdetben úgy gondoltam, hogy az Oled majd megoldja ezt a problémámat. Milyen messziről nézed az 55 colt?
cudarz: Ha elmenne a Samu, mehetne az elállós LG vásárlás, de mint mások is mondják itt, hogy uaz a probléma ott is meg van.
Forrás: NAS-ról gigabites hálón keresztül iso fájlok, minimum mkv-s full hd, 4k hdr. Avi-t évek óta nem láttam. Hbo Go és HD adások tv-n Digi-vel. -
Rogiii
aktív tag
válasz
Pro Koryak #30014 üzenetére
Aki ezért a típusért annyi pénzt ad az nem gondolta át, annyiért mindenképpen oled.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest