- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csbebe
csendes tag
válasz
atom18 #29333 üzenetére
Én LG LED tévéről váltok OLED-re és az OS-sel nagyon meg voltam elégedve, így én az OS és a Dolby Vision miatt döntöttem újra az LG mellett. (Netflixre az új filmek/sorozatok már szinte mindig Dolby Vision-ben jönnek.)
Ahogy előttem is írták, nem nagyon van még HDR+ kontent, ami talán a Pana mellett szólna.De persze bármelyiket veszed biztos meg leszel vele elégedve, ezek a tv-k között szabad szemmel már szinte észrevehetetlen a különbség.
-
asanotadanob
tag
válasz
atom18 #29333 üzenetére
Az 55C8-asomnak sajna nem tökéletes a mozgásmegjelenítése - a pásztázó mozgások vibrálnak. El is vagyok némileg keseredve, mert engem zavar, de az asszony például nem látja. Eddig két panám volt (egy plazma és egy lcd), most gondoltam kipróbálok mást is, úgy is istenítették ezt a típust. Tényleg gyönyörű képe van, de ez a mozgás... A true motiont, motion prot kikapcsoltam mert mindkettő zavart.
Akartam is kérdezni: honnan tudom ennél a típusnál, hogy hány Hz-n megy a kijelző. A pana kiírta a frekvencia váltásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Opel topik
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest