Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Szerintem még mindig az 55" FHD OLED-del + set-top boxszal járnál a legjobban."
Köszönöm a tippet! A TV esetében nyilván az OLED-re törekszem, viszont a UPC média box-ról szó sem lehet!
Örültem, amikor évekkel ezelőtt végre megszabadulhattam tőle. Kőkorszaki technológia... felesleges "helyfoglaló", két távkapcsoló, ráadásul a TV felvevő és műsorújság funkcióit is el lehet felejteni a használatával...
Nem tudna annyit fizetni a UPC, hogy ilyet használjak.
"55-65" között nincs akkora különbség ami miatt megéri annyival rosszabb kéminőséget venni ugyanannyiért. 4k-t amúgy is teljesen felesleges venni."
Minden tisztelettel, de egyik kijelentéseddel sem értek egyet.
Az 55 és a 65 col között méretben jól érzékelhető különbség van. Nem beszélve arról, hogy a jelenlegihez képest mennyivel nagyobb az egyik, vagy a másik.
A 4K pedig nagyon sokat dob az élményen egy jó film esetében. A ZAVVI oldalán jelenleg 198 ilyen filmet forgalmaznak Blu-ray változatban.
Ezek között van jó néhány legendás cím is. Ha az ember ezeket megvásárolja, akkor időnként igen klassz házimozit tud rendezni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Battlefield 6
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor