Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
Partizan182 #22062 üzenetére
Szia!
Az a helyzet, hogy oled tv-t akarok venni, plazma után lcd-k nem nagyon tetszenek.
Kaposváron lakom, itt nem sok lehetőség van összevetni élőben akár 2 különböző tv-t sem, tavaly néztem B7-et az tetszett nagyon akkor, és gondoltam ez csak jobb lesz, de ha ugyanolyan az sem bajA plazmának is vannak olyan betegségei amik valakit zavarnak, de én ebből az én tv-men semmit sem látok, (ha más látna akkor sem) így én ezzel elvagyok.
Ha ennyi idő után veszek, akkor próbálok lehetőleg olyat venni, amivel legalább egy 5 évig kihúzom, úgy hogy hozzáteszem nem nagyon tv-zek, tehát az amilyen lesz rajt, olyan lesz, de ha filmet nézek, az nézzen ki jól, és ne hibák halmaza jöjjön velem szembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest