Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootmin
tag
válasz
Celtis #106015 üzenetére
Ma délután kizöldült. Le is csaptam egyre
Azóta ismét elfogyott.
Olvasom ezt a topicot is már 5+ éve, a plazmásat 10x éve, ha megjön a "kicsike", valószínűleg lesz pár kevésbé off HSZ-em is, végreEgy kis személyes szösszenetet engedjetek meg. Talán más is magára ismer
Jópár éve, hogy elkezdtem spórolni egy 55CX-re, aztán mikor meglett az összeg, inkább befektettem. Úgy alakult, hogy sokszorosát sikerült mellé tenni az évek alatt, és bár nagyon-nagyon sokszor elcsábultam volna, kitartottam az új cél mellett: lakáshitel-önrész lett a felhízlalt, egész jól kamatozó összegből. Aztán szállóige lett itthon, először lakás, aztán a TV. Rengeg túlórán innen, sok lemondáson túl, idén nyáron meglett a lakás. És most meglett a TV. Még nincs itt a cucc, de már most nagyon boldog vagyok. Egyetemista korom óta mindig csak "kukázott" AV cuccaim voltak, ez lesz az első újonnan vett kütyü itthon. Tudom, hogy imádni fogom, mert munkám miatt sok kiváló display megfordul a kezem alatt, pontosan tudom mire képes a régi plazmámhoz képest (amit amúgy még mindig imádok). Az élet sok küzdés, néhány boldog pillanattal. Én most megállok egy mosolyra. Aki itt van, hobbista, tudja értékelni, milyen öröm ez, jóval több mint amit az átlag személő sejt mikor megállapítja, hogy "aha jó nagy drága TV-t vettél fiam"
.
Személyes OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Subaru topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest