- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
máyköl #100993 üzenetére
ha nagyon félsz tőle akkor használd az én jól bevállt módszeremet.
Szépen elmész a legközelebbi építőanyag forgalmazó telepre, pl Újház centrum, akármi, de egy standard tüzép telep is megteszi és veszel magadnak a projekthez 2 cm vastag XPS lábazati hőszigetelő lapot. Elég 4 db bőven. Vegyél még un. vastag betonfóliát illetve kérj kartonlapot is ha van, mondjuk ez utóbbi már nem minden esetben szükséges.
A fóliát szépen rászabod a kijelzőre, hozzáragasztod hátul átlapoltan a költözős széles szalag ragaccsal. Ezután felpakolod az XPS lapokat szépen késsel beszabva. Egyenlítsd ki a vékonyságát a kijelzőnek, hogy végül az egész TV lehetőleg egy hasáb legyen. Ragaccsal szépen mindent mindenhez hozzáragasztasz, hogy ne mozogjon.
Az XPS meglehetősen kemény és még valamennyire a pontszerű terhelést is oszlatja, szóval remek anyag erre.
A karton ha van, menjen a végére, hogy ne baszd össze a kék XPS lapokkal a kocsit, mert forgácsolódik sajnos és mindenre rátapad a pelyhe., illetve körbe is lehet kartonozni, így kvázi egy kb gyári dobozt kapsz.
Hajrá!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
máyköl #100993 üzenetére
Amikor Németországból költöztem vissza, akkor telepakoltam a kisautómat műszaki cikkekkel. ( Hangfalak, erősítő , NAS , stb... ) Az egész tetejére egy szétszedhető , nagy meretű íróasztal lapját tettem , azt letakartam egy pokróccal és arra fektettem az 55"-s TV-t , amit megint letakartam egy másik pokróccal.....1400 km-t autóztam vele és most is megy a TV.
Ennek már vagy 6-7 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest