Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Matt89
üzenetére
A FOMO video:
Meg en is vekengek rajta. Tehat arrol van szo, hogy fogott egy kalibralt A90J-t, meg ket out-of box TV-t... egy G2-t es egy QD-OLED S95B-t.
Majd osszevetette a Filmmaker mode-kat... es azt talalta, hogy az S95B more accurate than G2
EOTF gorbekrol nem beszelt, viszont azt bizonygatta, hogy az eredeti 600 nit-re masterelt demoban is 3 luminance level volt a sarga rozsan... es az S95B korrekten megjelenitette, a G2 meg nem.
Alabb pedig az latszik, hogy a G2 megnyomta a fehereket, az S95 meg nem. Viszont szerintem kilometerekre van szinekben is a pontossag a kalibralttol az S95B-nel. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Matt89
üzenetére
Használtan egy értelmes 5.1-et ~200e-ből kihozol ami körberöhögi a soundbart.
Mitől lenne jobb a tv belső lejátszója DV esetén, mint egy minőségi dedikált lejátszó
Kizárólag DTS hangsávval én eddig még csak koncerteknél találkoztam, filmnél mindig volt másik hangsáv is.#72372 Scarletiel +#72371 Matt89
Nem biztos, mert ilyenkor nem csökkentik az árát jelentősen, mivel így nem lesz belőle idén kifutó modell.
Így volt anno az AG9 szériával is, 2 évig elég jól tartotta az árát, csak utána akciózták, amikor kijött a köv. széria. -
madkiller
őstag
válasz
Matt89
üzenetére
Ha te már olyan tartalmát nézel ami DVbe van kódolva ott már nem lesz gondod a dts-el, mert már más fejlettebb szabványban kódolva is ott lesz a hang. Dts hiánya 2000es évekbeli filmeknél lesz problémás, mert ott előfordul, hogy csak dtsben van kódolva a hang. Azt plexel lehet megoldani külső médialejátszó alkalmazása nélkül.
-
törölt tag
válasz
Matt89
üzenetére
Nekem egy Shield TV-m van, és az LG C8 sokkal jobban kezeli a DV sorozatokat. Pontosabban a tévén megy normálisan a lejátszás, a Shieldről meg akad mint a franc. Mindkettőn Plexet használok, és azt hozzá kell tennem, hogy a tévén ez lassú.
A csapda az, hogy a HD hangokat viszont nem kezelik a tévék. Sorozatokon ilyen nincs, de filmeken már igen. Ha a HD hangokat bármi miatt meg akarod tartani, akkor a filmekhez külső lejátszóra lesz szükség.
Azt nem néztem, hogy milyen a lejátszás a Shieldről, ha közvetlenül a tévére kötöm. A hang miatt az erősítőn keresztül megy a jel, de az erősítő a videóba elvileg nem nyúl bele. Gyakorlatilag meg nem zárom ki, hogy az cseszi el.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Matt89
üzenetére
Már bocs, de aki ilyen értékű tévét vesz, miért egy 30-40e ft-os dedikált médialejátszón fillérb.szakodik(használtan 1-2éves komolyabb gépeket kapsz ennyiért). Sőt, ehhez már egy értelmes 5.1 hangrendszer is dukálna(használtan ez is szinte fillérekből megvan), főleg az új, nagyobb nappaliba.
#72364 ImACeltic
Nem ismerem őket, de így a videó alapján nem nézek ki belőlük sokat.
-
törölt tag
válasz
Matt89
üzenetére
Az A90J marad az idén, nincs 2022-es utóda. Szerintem egy kiváló választás, nekem személy szerint szimpatikusabb is az LG-knél, csak kevésbé lenne megfelelő sajnos. Az LG azért népszerű, mert hozzájuk kötődik a panel amit az itthoni szerviz kb. bemondásra cserél ha úgy jön ki (jó a PR), kedvező a webOS megítélése, illetve a HDMI 2.1/játékos funkciókban az LG a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Na persze az A95K nem lesz leakciózva, ez nyilvánvaló)
EOTF gorbekrol nem beszelt, viszont azt bizonygatta, hogy az eredeti 600 nit-re masterelt demoban is 3 luminance level volt a sarga rozsan... es az S95B korrekten megjelenitette, a G2 meg nem.

Így volt anno az AG9 szériával is, 2 évig elég jól tartotta az árát, csak utána akciózták, amikor kijött a köv. széria.
Vhiktor