Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Megérkezett az Aorus monitor, és csak keresem az állam a látvány láttán, pedig egy LG C3-ról jöttem ami egy WOLED panel, de addig nem hittem volna el senkinek hogy van OLED és OLED között különbség amíg a saját szememmel nem látom. Főleg a feketék tekintéteben.
-
callmeakos
veterán
Köszöntem mindenkinek a részletes válaszokat. Izgatottan várom akkor hogy megérkezzen jövő héten
-
callmeakos
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ja hogy ez esetben ez nem egy fícsőr, hanem egy "bug"?
#2122emiki6
Egy két tesztben olvastam erről a flickerről, de csak sötét részleteknél jött elő ahol olvastam, és ott sem számottevő szinten. Legalábbis amit láttam, azt ugyan láttam, de nem kifezetten találtam zavarónak.
Nagyon sok pozitív tesztet és ajánlást olvastam/láttam ezért is vettem meg, de sehol nem lett említve, hogy mi a helyzet, ha rtx kártyával használná az ember, és a g-sync hiánya mennyben rontja vagy nem rontja a játékélményt. Nálam pl screen tearing vagy más hasonló dolog annyira zavaró lenne, hogy én simán túl is adnák a szajrén, mert előbb utóbb az őrületbe kergetne. -
callmeakos
veterán
Üdv mindenki.
Jövő héten érkezik az új Aorus FO32U2 monitorom, és az itt jelenlévőktől kérdezem, hogy G-Sync ügyileg mi a helyzet? Mert elég durván repkednek a félinformációk a neten hogy hogy nincs hivatalosan támogatva, de közben van mégis. Korábbi hozzászólásoknál láttam hogy van, de kell valamit mókolni hozzá, vagy egyből felismeri a kártya mint G-Sync kompatibilis monitor? (5070ti). Én kivételesen HDMI 2.1-el használnám, nem DP-vel, ezért sem a P verziót választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Linux haladóknak
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Skynet258