Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Végül úgy döntöttem, hogy megy vissza, elállok tőle (Ha befogadja az alza egyáltalán, egyelőre még várakoztat). A Text Clarity valószínűleg nem a legrosszabb, de a színes betűkön, az apróbb betűkön még így is eléggé látom pedig kb 70-80cm-ről nézem, de ezt már kivesézték ugye itt hogy WQHD felbontáson ez azért erősebb és valószínűleg 4k-n nem látható viszont nem szerettem volna és ezért is gondoltam hogy egy 4th tandem oled hátha már valamilyen szinten rendben lesz, ugye ezzel reklámozták is, hogy jelentősen javul, de mint mondtam én nem láttam előtte WOLED-et és QD-OLED-et ezért nem tudom milyen a többi generáción és nincs összehasonlítási alapom. Egyelőre visszatérek az LG 27GP850P-B monitoromhoz és elengedem az oledet pedig az 55CX3 tv-met imádom, de itt teljesen más a felhasználás monitor tekintetében, míg ott csak film és videónézés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Raspberry Pi
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Adventi kalendáriumok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Skynet258