Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Vagyis nyilván ha 240Hz-el megy a játék 120 helyett akkor kevesebb lesz a motion blurr.
Ja végülis igen. Ez így igaz. Habár gondolom nem pont ugyan olyan blurr lesz mint normál monitoron, de az agyunk kb ugyan úgy blurr-ként dolgozza fel.
De ha 240Hz-en van a monitor és 120 fps lock van az szerintem pontosan ugyan olyan lesz blurr szempontjából mintha 120Hz-re van véve a monitor. Akkor csak a response time vagy marad.
Mondjuk én is 120Hz-en használom a 240-es monitort, de ez nem oled, de VA. Meg a felbontás is kisebb, de még sose vettem észre VRR flickert. 120Hz nekem is bőven elég. -
4264adam
veterán
Nincs tökéletes megjelenítő technológia, semmi nem lehet teljesen "azonnali" 0ms változásra képes. Van a rendszerben késleltetés és az OLED is csak "ettől jobbat most nem tudunk"
De attól az még valós, hogy az egyik legértelmetlenebb dolog VRR-el a natív 200 feletti Hz Frissítést lerángatni a GPU 60-120 értékére. Mellé behozva az input lagg növelést és az állandó VRR Flicker jelenséget.
A monitor maradjon a natív max értékén, és címenként játékon belül FPS lock vagy AMD / NV Appon belül a kívánt maxra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 28" ASUS TUF Gaming VG289Q
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Skynet258