- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg2033
tag
Megkövetlek, a mozgás most második nézésre tényleg fluid.
Viszont a pixeles grafika továbbra sem gyere be. Egyrészt szubjektíven nem tetszik, másrészt úgy vagyok drótozva, hogy az első reakcióm az, hogy "Ez biztos régi, vagy ha új, akkor nem akartak túl sokat foglalkozni a grafikával". Ez utóbbin nem segít, hogy második és harmadik gondolatra nyilván tudom, hogy sokkal több van ezek mögött is.
Modern platformerek:
- Ori and the Blind Forest/Will of the Wisp
- Prince of Persia: The Lost Crown
- Guacamelee - csak hogy mondjak olyat is, ahol az art style közelebb áll a pixeleshez, de nekem mégis több szív érződik benne
Ja, és bár egyértelműnek veszem, de azért inkább leírom: Nem meggyőzni akarok senkit, hogy egyik vagy másik "jó" vagy "rossz". Szubjektív dolgokról beszélünk, értelmetlen lenne. Inkább csak azt akartam kifejteni, hogy valakinek miért lehet erre az a reakciója, hogy "pixelfos". -
Gomez86
őstag
Ori the blind forest.
Fluid, gyönörű (bár egytértek hogy ez subjektív), és pont egy ilyet lehetne sötét/darkos terminátor köntösben is. Szép tűz, fény, és robbanás effektekkel.
A 2D-vel és a retro játékmenettel semmi bajom, sőt mivel steamdeck-en is játszom kifejezetten keresem ezeket a játékokat. De ez a Terminátor nem tetszik sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Hivatalosan is bejelentették a tavaly év végén kiszivárgott új Terminator játékot.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest