- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
antikomcsi #15 üzenetére
Célközösség az éppenséggel van. De 20+ pénzért, hááát...
-
hapakj
őstag
válasz
antikomcsi #15 üzenetére
Kizárt, azok a gépek teljesen alkalmatlanok voltak ilyen látvány előállítására.
-
xandrush0831
aktív tag
Ez tök jó. Ha négyen csinálták, valami vizsgafeladatra.
Szeptember 5 a megjelenés, gondolom akkor holnap kezdik fejleszteni. -
Ezek szerint van még célközönség. Legalább nem csinálják hiába. Az előző évezredben a kocsmai játékgépeken láttam hasonló alkotásokat.
-
k-adi
nagyúr
Terminator 2D: No Fate című alkotás, amelyről anno nem tudtuk hogy pontosan milyen játék is lesz
Hát.... 2D ?
-
petymeg2033
tag
Megkövetlek, a mozgás most második nézésre tényleg fluid.
Viszont a pixeles grafika továbbra sem gyere be. Egyrészt szubjektíven nem tetszik, másrészt úgy vagyok drótozva, hogy az első reakcióm az, hogy "Ez biztos régi, vagy ha új, akkor nem akartak túl sokat foglalkozni a grafikával". Ez utóbbin nem segít, hogy második és harmadik gondolatra nyilván tudom, hogy sokkal több van ezek mögött is.
Modern platformerek:
- Ori and the Blind Forest/Will of the Wisp
- Prince of Persia: The Lost Crown
- Guacamelee - csak hogy mondjak olyat is, ahol az art style közelebb áll a pixeleshez, de nekem mégis több szív érződik benne
Ja, és bár egyértelműnek veszem, de azért inkább leírom: Nem meggyőzni akarok senkit, hogy egyik vagy másik "jó" vagy "rossz". Szubjektív dolgokról beszélünk, értelmetlen lenne. Inkább csak azt akartam kifejteni, hogy valakinek miért lehet erre az a reakciója, hogy "pixelfos". -
Gomez86
őstag
Ori the blind forest.
Fluid, gyönörű (bár egytértek hogy ez subjektív), és pont egy ilyet lehetne sötét/darkos terminátor köntösben is. Szép tűz, fény, és robbanás effektekkel.
A 2D-vel és a retro játékmenettel semmi bajom, sőt mivel steamdeck-en is játszom kifejezetten keresem ezeket a játékokat. De ez a Terminátor nem tetszik sajnos.
-
hapakj
őstag
válasz
petymeg2033 #8 üzenetére
Megúszós megoldás? Biztos nem. Ez őszintén szólva tök fluid és modern. Tudsz példát mutatni, hogy képzelnél el egy modern platformer játékot?
-
petymeg2033
tag
Jó neked.
Az évek alatt nekem is meg kellett tanulnom, érzékenyítenem kellett magamat, hogy ez mostanra inkább preferencia kérdése, de tudat alatt még mindig az a reflex reakcióm nekem is, mint GodGamer5-nek, hogy a pixeles grafika és darabos mozgás alapján ez egy megúszós megoldás. Miközben bármelyik modern motorral egy sokkal szebb (tudom, a szépség szubjektív) és fluidabb körítést is kaphatott volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #5 üzenetére
DOS verzióval anno sokat játszottam. [link]
-
SunMount3r
nagyúr
Annó már volt egy ilyen és ebben is mintha annak az akciórészeit látnám viszont.
-
Sonja
nagyúr
Na, ez tetszik!
Viszont még jó sokára lesz a megjelenés.
-
Montanaxy
aktív tag
Nagyon várós! Contra jellegű, amit imádok.
-
GodGamer5
addikt
De sajnálom, hogy egy ilyen jó ötletből megint sikerült egy pixelfos ál SNES klónt csinálni. Komolyan nem lehet ezen túllépni? Vagy akkor legyen ilyen extra módja, de ne erre építsék fel az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Hivatalosan is bejelentették a tavaly év végén kiszivárgott új Terminator játékot.
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest