- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Ehh majdnem. Inkább az ablakos megoldáshoz kellene gumi cucc, nekem dísznek (dekopírral kezdtem én is, de szerintem nem lehet vele szépen vágni, inkább Ferm multif. géppel csináltam meg). Amit linkeltél az venti elé jó lehet.na inkább mutatok pár képet, h hova/mire is kell: Bővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
-
harry
veterán
UP! Nekem is kellene vmilyen gumi csík az ablak szélére, van esetleg valakinek vmi egyéb ötlete?
Mumtaz oldlán találtam ezt:
Erre én kb 1,7 méter hosszú 2,5 mm-es szálvastagságú, fekete szigetelésu, ''merev'' szálú vezetéket használtam. Ezt úgy oldottam meg, hogy a vezetéket egy sniccerrel hosszában bevágtam, majd a szálat kiszedtem belole és a szigetelést nyomtam rá a peremre. Tetszés szerint lehet ragasztót is használni a peremre való felrakáshoz.
Amire vigyázni kell, hogy feltétlenül ''merev'' szálú legyen, mivel ez segít hosszában elvágni a szigetelést, ellenben ha sodort, akkor a sniccer beakadhat a szálak közé és így nem lehet megközelítoleg egyenesen elvágni a szigetelést.
Bővebben: link
Kábel burkolót hol lehet venni? Elektronikai bolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bundle topik
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest