- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lupin.
tag
Én anno az egyenes részeket flex-el vágtam ki, ha előrajzolod vonalzóval meg alkoholos filcel, akkor profi munkát lehet vele csinálni.
Ha elrontottad a vágást akkor tényleg csak kédergumival lehet eltüntetni, de szerintem az nagyon csúnía tud lenni.
Az íves részeket pedig amit régen lehetett kapni 3k-ért multifunkciós gépet, na olyannal vágtam ki és elég precízen lehez vele dolgozni.
A flex az kicsit megégette az oldallapot amikor vágtam de eleve festeni akartam a házat, így nem volt gond.
Ja és 4mm-es csavarokkal rögzítettem, eleinte fém színűvel, de az nem volt olyan szép mint a mostani fekete, belső kulcsnyílású imbuszos csavarok.
Ha szépen ki tudod vágni akkor mindenképpen csavarral vagy szilikonna vagy kétoldalas ragasztóval(olcsóbb mit a szilikon és nem kell hozzá kinyomót venned) tedd fel.
Ha nem sikerül szépen kivágni akkor maradjon a kédergumi meg hasonló megoldások.
Ilyen lett az enyém:Bővebben: link van pár kép ahol jobban látszik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest