Hirdetés

Aktív témák

• salazol
    őstag

asszem V2
    Nem tudom, ezen a héten kaptam a gépet. Szerintem ingyen nagyon jó üzlet volt elfogadni :)

Én a 333-a cerkámmal nézegettem filmeket. Elvitte őket. Lehet, hogy a 4 megás videorártya segített valamit? Jó volt az a cerka, csak a lapban nem lehetett tuningolni. Ezt viszont 300 fölé fel lehet nyomni.

Van nagylemez meghajtó is benne. Jó vele nosztalgiázni. Annyira megidéztek a régi idők, hogy gyorsan összedobtam a C64-emet, és elvertem a gépet a Pitstop2-ben. Szerintem az a játék nagyon állatul meg van csinálva. Egy-két apróságot leszámítva nagyon tuti a játék! De ez kicsit off-téma lett. Egyébként megmondja valaki, miért van az a vaslemez a k6 procin? Ugyanazért, amiért a p4-en is van? Nagyon idiótánnéz ki. Kicsit elcsodálékoztam, most láttam először k6 procit.

Nem tudom mért jó az a vaslemez, de szimpatikusabb nekem ,mint a mai 0,5x1 cm-es hőátadó felületek. A K6-2 és K6-3 nézett ki így, a K6 nem ilyen.
    A final realityvel tesztelve a 300-as celeron BX-es alaplapban lényegesen jobb eredményt ért el ugyanazzal a videókártyával, mint az acorp ali + AMD K6-2 300.
    Mondjuk S3 V+ ost nem teszteltünk, csak az akkori 3D-ket.
    Viszont wordben nem volt lassabb. És az is igaz, hogy a Final Reality és a Sandra is Intelre volt optimalizálva. A Sandra ezt be is vallotta, valahol egy FAQ-ban láttam. Ingyen tényleg jó vétel volt. Itt a fórumon a múltkor ilyen gép 6E körül ment el.

Aktív témák