Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
Aktív témák
-
-Badger-
tag
Sziasztok!Remélem még nincsen ilyen téma,kerestem de nem találtam.Iratni szeretnék egy szoftvert a cégemnek ,egy készletnyilvántartó,leltározó,pincérelszámoltató programot.Tudom hogy tucatjával lehet kapni az ilyen programokat, de gondoltam van valaki aki olcsóbban megírná nekem.Nem tudom érdemes e ebből témát csinálni,de van még ezer dolog amihez mind legális szoftver kéne hatalmas összegekért,pedig egy másodéves programozó is megírja plussz zsebpénzér,és nekem pedig ,hogy ne fizessek ki 100 ezreket!Szóval van értelme a témának,és egyúttal keresnék embert a feladathoz.Éttermi program pincér elszámoltató...stb..Ha van jelölt akkor jobban leírom mihez is kéne.
Aktív témák
Hirdetés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs