Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
-Badger-
tag
Sziasztok!Remélem még nincsen ilyen téma,kerestem de nem találtam.Iratni szeretnék egy szoftvert a cégemnek ,egy készletnyilvántartó,leltározó,pincérelszámoltató programot.Tudom hogy tucatjával lehet kapni az ilyen programokat, de gondoltam van valaki aki olcsóbban megírná nekem.Nem tudom érdemes e ebből témát csinálni,de van még ezer dolog amihez mind legális szoftver kéne hatalmas összegekért,pedig egy másodéves programozó is megírja plussz zsebpénzér,és nekem pedig ,hogy ne fizessek ki 100 ezreket!Szóval van értelme a témának,és egyúttal keresnék embert a feladathoz.Éttermi program pincér elszámoltató...stb..Ha van jelölt akkor jobban leírom mihez is kéne.
Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest