Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
-Badger-
tag
Sziasztok!Remélem még nincsen ilyen téma,kerestem de nem találtam.Iratni szeretnék egy szoftvert a cégemnek ,egy készletnyilvántartó,leltározó,pincérelszámoltató programot.Tudom hogy tucatjával lehet kapni az ilyen programokat, de gondoltam van valaki aki olcsóbban megírná nekem.Nem tudom érdemes e ebből témát csinálni,de van még ezer dolog amihez mind legális szoftver kéne hatalmas összegekért,pedig egy másodéves programozó is megírja plussz zsebpénzér,és nekem pedig ,hogy ne fizessek ki 100 ezreket!Szóval van értelme a témának,és egyúttal keresnék embert a feladathoz.Éttermi program pincér elszámoltató...stb..Ha van jelölt akkor jobban leírom mihez is kéne.
Aktív témák
Hirdetés
- Futárcégek
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Hardcore café
- Metal topik
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest