Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2172 üzenetére
Ezen a videón se jó, nagyon ugrálós a kép.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2172 üzenetére
Igen, a 72 is fent volt, jól is írta ki a számát de, azzal sem jó a Gyro, youtubon a 2.0 Gyroval ennyire szép videót tett fel a forgalmazó, na most ez vagy kamu és szerkeszti szoftverrel, vagy nem jó az enyém.
Sajna nem én vagyok az egyedüli akinek közel sem ilyen, ő is panaszkodik rá,
Aztán ebben a videóban sem a legjobb, itt is ugrál az övéhez képest.
Csinálnál esetleg egy videót a te 90 típusoddal hogy nálad milyen amikor sétálsz?
Körben az ő videójában is elég szépen stabilizál.
Lehet hogy az enyémmel lesz gond.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2168 üzenetére
Az is lehet hogy nekem alapból baj van a kamerával mert most hogy a 65-ös firmware van rajta úgy is ugyan olyan rossz, tehát nincs különbség a kikapcsolt és a bekapcsolt Gyro között.
-
Gaboman
nagyúr
Feltudnád tölteni azt a 67-es firmwaret amit te töltöttél fel, mivel nekem a hivatalos oldalon lévő letöltése és telepítése után a 65-ös mutatja, nem 67-est ír ki.
-
Gaboman
nagyúr
72 Beta van rajta, nekem szörnyű vele, olyan mintha rajta sem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2081 üzenetére
Szia!
Feltettem a legújabbat és a Gyro nem a legjobb, mióta kiadták a 2.0 verziót belőle a 90° kamerán nem jó.
Utánanéztem a neten hátha találok róla valamit, sikerült is.
Várni kell egy jobb frissítésre mert ez valahogy nem a legjobb, sőt, eléggé pocsék.
A kép nagyon szép még a SJ7 Starénál is szebb, de a stabi katasztrófális lett.
Ő is ezen a véleményen van, mert állítólag ezt a 170°-os kamerához adták ki és azon jól is működik, remélem az enyémhez is lesz.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2115 üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom!
-
Jackal2
senior tag
válasz FrankóStein #2096 üzenetére
Bameg, ezek az előző hozzászólások...
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz FrankóStein #2094 üzenetére
Jó, csak az a szokatlan, hogy ha már tudja a hardver, miért nem tették bele. Eddig nem láttam még egyetlen akciókamerát sem, ahol kizárólag egyetlen felbontásban működik a stabi, nekem ez furcsa, pedig már volt nálam vagy 20 különböző. Ezért lepődtem meg.
Hozzászólásokat meg checkolom.
Nálam egyébként V0.67-ig ment az appos update. Amikor kibontottam, egyből rátoltam és gond nélkül leszedte a netről és feltolta rá.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz FrankóStein #2064 üzenetére
Az a baj, hogy ez az uccsó firmware, ami elérhető az oldalukról, ha jól emlékszem a 0.67-es. De mond, ha tudsz újabbat, a link is jöhet.
Tudom, hogy kicsi hozzá a lapka, na de 720p-ben miért nem csinálja? ugyanis nekem CSAK 1080 60FPS-sel hajlandó bármit is stabolni, semmilyen más felbontásban nem...
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2085 üzenetére
Nálam alapon sem működött, sajna a telómmal van valami, nem megy vele.
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2081 üzenetére
Köszönöm!
Fel is tettem, most próbálom milyen lett, valami változást hoz e, endurózáshoz szeretném használni és amit mondtál hogy a Gyro jobb lett nekem nagyon jól jönne.
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2079 üzenetére
Köszönöm!
Ha esetleg meglesz a legújabb feltöltenéd azt is ide?
Leszedném majd és kipróbálnám milyen.Alap beállításokon használod a videózás közben, vagy mit változtattál, melyik opció jött be a legjobban, melyikkel a legszebb a kép?
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2077 üzenetére
Köszi, megkeresem honnan tudnám leszedni, kipróbálom hátha.
Esetleg egy működő linket tudnál küldeni honnan szedjem le?Amúgy mit tapasztaltál, mivel tud többet az új szoftverrel?
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2075 üzenetére
A V verziót tettem rá, abból is a 67 sorszámút, mégis install után V 65-öt mutat.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2067 üzenetére
Leírhatnád pontosan az elejétől hogyan csináltad, nekem valamiért nem engedi.
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2067 üzenetére
Megpróbálom másik telóról mert a Optimusról nem engedi.
-
Gaboman
nagyúr
válasz FrankóStein #2064 üzenetére
Azzal próbálkozom én is de, egyszerűen nem engedi telepíteni sem Wifin sem USB-n keresztül.
-
Jackal2
senior tag
válasz FrankóStein #2061 üzenetére
Oh ez elég király. A másik a szilikát golyók, amiket pl. cipődobozba tesznek, az is jó megoldás lehet.
Gimbalra nincs valami ötlet? ami képes akciókamerát fogadni és kibír egy kiadós síelést?
-
DemonDani
addikt
válasz FrankóStein #2005 üzenetére
Köszi!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest