Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Kíváncsi lennék arra, hogy belsőleg mit takar. Lehet ugyanaz mint SJ4000 csak kapott egy új dobozt?
Ellenben néztem az SJ5000-et, ami már újabb szenzorral lesz szerelve mint SJ4000, valamint úgy tudom nem esett szó róla, de ott említést tesznek az SJ5000 Plus-ra, ami majd az 1080p 60fps-t tudja... Kíváncsi leszek mennyiért fogják majd hirdetni. Lehet megérné lesni Foxofferen aztán az első szériára lecsapni.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Inkább egy kis tű soros panellal kevesebb van szerintem benne, amin mondjuk az antenna is rajta van...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Miért kellene máshogy? Az alap nyák ugyanaz, csak a wifis kap egy plusz modult, a sima meg nem. 2mp plusz gyártási idő a soron... Moduláris felépítés.
Szerk.:
Szét kellene már kapni egy SJ4000-et simából meg wifiből és egymás mellé rakni. Kíváncsi vagyok ott hogy oldották meg.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #12 üzenetére
Találtam képet SJ4000-ről, balról jobbra sjcam logo wifi, hd logo wifi, sima:
Itt eltérő a wifis meg a sima. Sőt, ahogy látom azokban már elem is van.
-
Real_Necro
veterán
Szerintem ennyire nem hülyék, akkor mindenki a simát venné. Aztán az is lehet, hogy van egy referencia nyák, amin a plus esetében szépen minden ki van építve, a simánál meg pár alkatrésszel kevesebb...
-
Real_Necro
veterán
válasz settenkex #20 üzenetére
Ez elég kamu szagú, tekintettel arra, hogy szeptember elején még sehol nem volt az sj5000...
-
-
-
Real_Necro
veterán
válasz maj-viktor #65 üzenetére
De ő nem is adja túlzott áron. Ellenben engem ez a Sony kam valahogy nem győzött meg. Nagyon érezni, hogy "csak me' óccsó", futott mindenki impulzívan vásárolni, fele csak haszonszerzés céljából tette. Mivel az SJ4000 mellé rakat kiegészítő is van, így szerintem egy kutya a kettő.
-
Real_Necro
veterán
válasz settenkex #67 üzenetére
Engem nem fogsz rábeszélni, eladtam az SJ4000-et is, mert nyaralásra jó volt, de azóta nem használtam. Azért meg nem futok venni egy Sony-t mert akciós... sajnos sokan impulzusszerűen vásárolnak, meg ilyen akciókra egyből kattannak, aztán hónap végén meg lesik mi nem maradt... de tisztelet a kivételnek, a többség gondolom kihasználja, nem csak porosodni fog, mint nálam az SJ.
Egyébként én is fogok majd még vagy sj5000 plust vagy gopro-t venni. Lehet nyárra megint beszerzek egyet, használom pár hetet és télen eladom.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest