- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
válasz grizlisandor #13550 üzenetére
Előtte. De pont ma reggel hidegen már mintha lett volna hangja, kuplung kinyomásra elhallgatott. Utána melegen már nem volt hangja, menetközben is semmi, lehet most kezdődik, de ettől függetlenül most jár le a 3 év/45 ezer km, nem emiatt akarnám lecserélni, meg rohanni sem akarok most gyorsan megcsináltatni, lehet csak a ma reggeli 5 fok miatt volt zajosabb az indulás.
-
fogkefe21
csendes tag
Váltóolaj csere előtt 75w-90 gl4 kellene, motult szoktam mindenből és nézem, hogy itt két fajta is van a Motylgear meg a Gear300, az első lényegesen olcsóbban. Az gagyi vagy szerintetek az is jó? Ahogy néztem olcsóbb, mint a Total, Castrol, stb...
-
fogkefe21
csendes tag
válasz Wittmann107 #12641 üzenetére
Ugyanilyen autóban már volt nekem minden kb. X-Cess, X-Clean. Aztán a fórum bíztatására Eco-Lite lett végül, most Eco-Nergy fog belekerülni, mert a motul keresője ezt hozza mint ajánlást. Aztán utána majd kiderül.
-
fogkefe21
csendes tag
Nálam sem opció, csak elvi síkon értettem. Shell, Eneos, Castrol, Motul ami szóba jöhet. Gyakori alatt mire gondolt? Mert annyira elterjedt a 10 ezer km, közben meg mivel hosszúkat megyek, ezért szerelő szerint 15 ezer km-ként elég. Eddig rendszeresen 8-10 ezrenkent megtörtént a csere, de 20 ezer éves futásnál azért számít hogy 2 évente 3x vagy 4x cserél az ember, mert tud így sokat spórolni.
-
fogkefe21
csendes tag
Igen én fordítva tapasztaltam a jelenséget. Sok év X-chess után, X-clean került a paripába (sajnos nem volt a boltban), aztán jóval halkabb lett a motor járása. Gondolom ez egy valamivel vastagabb olaj lehet a dízelek miatt. Legközelebb ha nem lesz X-Chess lehet Shell vagy Eneos lesz. Bár szerelő mondta, hogy ilyenen parázni felesleges, ha tudja az előírást akkor jó, igazából az olcsóbb Mannol is tudja az előírást azzal sem szabadna, hogy baja legyen. Univerzális olaj egyszerűbb a szervizeknek. Nyilván mindenki a legjobbat szeretné a sajátjának. Ilyenkor én is úgy vagyok nem tudom mi a jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Canyon Stoic 2 XL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest