Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Black_Raven #16656 üzenetére
Köszi szépen!
Kipróbáltam ha kicsit benyomom a GPS-t és lefrissítem a Huawei Health-el, akkor valóban frissíti az órán az időjárás adatot, viszont ez változatlanul marad, amíg ezt ugyanúgy nem teszem meg újra. Pl. ma reggel lefrissíttettem vele, és kiírta, hogy napos 7 fok és maradt is, pedig kint már rég nem 7 fok volt. Most lefrissítettem vele újra, és egyből át is állt napos 14 fokra. Szóval így működik, csak nem éppen friss és aktuális adatokat mutat sajnos.
Az értesítéseknél megvan mi a gond, kellett hogy a Huawei Health app a háttérben futhasson, és be legyen kapcsolva az automatikus indítás is hozzá. így most már megérkeznek az értesítések az órára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series 8 45MM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest