Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni okosóra választásban. Olyan kellene ami kisebb méretű (női kézre) és kerek. További igény, hogy ne legyen nagyon régi / elavult...
A legfőbb szempont viszont, hogy lehessen vele NFC fizetni... Össze-vissza hackelt megoldások nem érdekelnek, szóval ha jól sejtem Samsung Pay és Google Pay alapból kilőve... (a Google Pay-t külön nem értem, hogy telefonon megy, de órán elvileg nem...)
Ami életképesnek tűnő megoldást eddig találtam az a Garmin Pay és a Fitbit Pay, igaz ezek is csak Revolut kártyával működnének de az nem gond, a telefonos Google Pay-t is azzal használjuk. Van még más?
Egyelőre a Garmin Vivoactive 4S lenne a kiszemelt, de minden másra nyitott vagyok ami a fentieknek megfelel, pláne ha nem kérik el érte a fél vesémet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin venu 3
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest