- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
mivel nincs ötletem (keresési javalatnak is örülnék) kérdésem lenne, van pát hőmérőm wifi, és a smart life appan érem el (tuya), van valami mód rá hogy az értékeket ne csak mobilon lássam? vagy valahogy tároljam egy fileban? (tudom hogy elküldi mailben de ezt nem lehet automatizálni?)
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
nem vagyok meggyőződéve, hogy ez a megfelelő topic. Ezért ha nem kérlek igazítsatok "útba"
szóval adott néhány blitzwolf wifis kapcsoló (kis téglalapok). szeretnék rákötni egy fürdőszobai hősugárzót. elvileg azt írja 1800 wattig jó, de én inkább tennék valami relét rá ami hatásosabb
mi lenne az ajánlott? (itthoni vásárlásból érdekelne, tehát 230V min 2 kW)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest