- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
Akcióban vettem az az aliról egy ilyen okos tuyás kapcsolót:
Itt azt írja, hogy nem kell 0 neki...a kapcsolóm egy gombos. Hátul van rajta N,L, illetve L1.
Régi kb. 30 éves villanykapcsoló helyére beraktam úgy, hogy az N-be nem kötöttem semmit, a fázist az L-be az L1-be a kapcsoló szálat. A kérdésem az, hogy ez így biztonságos, nem érhet áramütés/tűzveszély?Adtak hozzá kondenzátort is, de nem kötöttem be, mert tökéletesen világít a lámpa nem pislákol.
-
MajaG
senior tag
válasz
enginev3.0 #49448 üzenetére
Oo akkor türelmetlen vagyok, nyilván meshez szoktam, ott meg hamar átdob az AP.
-
MajaG
senior tag
Megjöttek a Zigbees cuccaim kínából, elkezdtem velük játszani.
Ha jól tudom, amelyik router funkciót is tud, az ki kéne, hogy terjessze a hálózatot.Ehhez képest, mindegyik a koordinátorhoz csatlakozik. (Sonoff usb dongle)
Kell valamit konfigurálni a router eszközben? (mini smart switch)
-
MajaG
senior tag
Zuidwijk.com-ról aki rendelt már esetleg meg tudja mondani mekkora szállítási idővel számolhatok?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest