Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
Sziasztok,
Xiaomi aqara pára szenzor alkamas fürdőben páraelszívó vezérlésére?
Beszereltem egy cata 150 gth-t, de összevissza mutatja a páratartalmat, használhatatlan.
Köszi.
-
Tonyo
őstag
Sziasztok,
Tudtok olyan okos eszközről amely képes jelezni távoli eszközre, ha elmegy az áram? (vagy az is jó, ha akkor jelez, amikor az elé kötött SOHO 600 inverter rákapcsol)
Ezek a rendszerek vannak otthon, szóval jó lenne olyan, ami out of the box: SONOFF, Xiaomi, Broadlink, logitech harmony.
Köszi.
-
Tonyo
őstag
kgymac, fo_di: Igen ez is jelez, csipog Ez egy "buta" inverter.
JoceeHunt: Köszi, na ez már jó lehet, csak aránytalanul drága.
Olyat kell keresnem, ami, ha áramot kap (ups-től) jelez, hogy online. Lehet ez sensor, hőmérő, sonoff kapcsoló, bármi.
pl. Sonoff basic bekapcsolása után régebben felugrott egy üzenet, h a kerti spotok bekapcsoltak, ilyen ma már nem kapok...
-
Tonyo
őstag
Szerintetek KERUI és egyébb kínai alarm központokra rá lehet kötni paradox (vezetékes!) érzékelőket? Ránézérsre hasonló kábelek mennek.
Köszi.
-
Tonyo
őstag
Volt szó általánosságban arról, hogy a 433MHz mozgásérzékelők igazából megbízhatatlanabbak, és sok a téves riasztás. Ezért ugye ajánlott a z-wave, zigbee.
Az rendben van, hogy az egyéb 433 MHz jel bezavarhat, illetve nincs állapot jelzés, de fentebb írt esetekben nem inkább arról van szó, hogy maga a PIR hibázik és nem jó minőségű?
Azért kérdezem, mert sikerült összeházasítanom egy rf transmittert és egy paradox vezetékes pir-t, mindezt egy digoo hama-ra kötve. Szépen működik.
Mielőtt tovább megyek és vennék hasonló házasításra komolyabb (pl. PYRONIX XDL12TT) kinti szenzorokat, gondoltam rákérdezek.
-
-
Tonyo
őstag
válasz vampire17 #11458 üzenetére
A szoftvere tényleg egy hulladék, csak arra jó, h ránézz, h valóban éles-e a rendszer. Az értesítések késve jönnek meg. Easy Security Appal.
A sim kártya része viszont kiváló. Azonnal küldi az sms-t.
Részemről ajánlott a digoo második (külső) körnek, első legyen egy távfelügyelettel összekötött, komolyabb riasztó.
Már csak azért is ajánlom, mert ahogy korábban írtam simán működik egy kis hackeléssel drágább vezetékes kültéri mozgásérzékelőkkel is. (Paradox, Pyronix)
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz supercharley #12164 üzenetére
Pont ilyet kerestem én is, amikor megvettem az inverterem és az akksikat hozzá.
Találtam egy egész jó megoldást. Vettem egy DIGOO DG-HAMA riasztó központot, ami képes sms-t küldeni bizonyos eseményekkor. Küld arról is értesítést, ha elmegy az áram Tökéletesen működik. Az egyéb funckcióit pedig másra is használhatod.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
Sziasztok,
Szeretném lecserélni a jelenlegi kazán vezérlést tadora.
- Baxi duo kazán + külső tartály
- 2 kör: 1 padlófűtés + radiátorok
- Computherm Q7RF+Q7Tado tudja vezérelni ezt a két zónát külön külön?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest