- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
4D4M
senior tag
válasz
Degeczi #57773 üzenetére
Kutatgattam, hogy külföldöm mire használják, de nem volt sok hivatkozás. Végül arra jutottam, hogy "Áramkorlátozó felügyelet küszöbértéke"-nek keresztelem és úgy gondolom arra használható, hogy amennyiben meghibásodna vagy manipulálnák a szolgáltatói kismegszakítót, arról értesüljenek. Most vagy nem használják semmire vagy nem helyes a megfejtésem, mert 160A-re van mindenkinél állítva. Ami utalhat arra is, hogy csak a mérőn átfolyó áram önvédelem céljából alkalmazott limitere lenne.
Gyakorlati jelentősége nincs, csak ha már szántak rá3 sortvalójában 4 sort (van egy globális is kW-ban), akkor el akartam varrni ezt a szálat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest