Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Milyen mosógépet vegyek?
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Hiányzik a gamer érzés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz Degeczi #48523 üzenetére
Igen valamelyik leírásban olvastam ezt az átmozgatást, de nálam is mint nálad is Frenck kihagyott a számításból pár dolgot így volt egy tök üres mappám egy elpusztult tool, ami képtelen volt elindulni, mert a másik helyről hiányoztak dolgok. Nem néztem végig mi hiányzott, csak folyton elpusztult induláskor, köszönöm a kifejtést még hasznos lesz a következő etaphoz .
Nálam ez volt a menet este (csak utána találtam rá az github-os issue-ra.. nem volt időm keresgélni, már fürdetési idő volt ): Én sima gdrive-os backup-ból leszedtem egy megfelelőt full backup-ot saját gépre, appdaemon verziója vissza 0.14-re fájlokat (appdaemon-os) visszamásoltam a backupból és újraindít, most minden szépen fut, de szerintem még várok, amíg biztos elcsendesedik minden.Én a Advanced SSH & Web Terminal használom, mert ezzel képes vagyok root-al belépni.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest