Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BlackJack21

tag

válasz Degeczi #35128 üzenetére

Én is ilyen szenzorokat szerettem volna venni, de "bedurciztam". Történt, hogy a BAUházban még volt pár darab, 3eFtért, mondjuk reggel 10 órakor(online néztem), délben mire mentem a polcon már a 3eFt-os ár mellett közvetlenül ott volt egy 4600Ft-os ár is( minden betűre ugyanaz, csak az ár változott). Odahívtam egy eladót, kérdem, hogy ezmiez? Mondta, hogy a drágább ár a jó(természetesen). Mondtam, hogy nem úgy van az, ott a 3eFt-os ár tessék annyiért adni, erre azt mondta, hogy csak "kinn maradt" és levette, mondom ok, de a neten még mindig 3Eft...( megnéztem, annyi volt, frissítettem is az oldalt, nehogy lyukra fussak...) . Az meg nem érdekli, vegyem meg a neten. Mondtam OK. és eljöttem. A 4db esetén már hajlandó vagyok kattintani párat a különbözetért. Mire visszamentem az autóhoz, lenyugodtam, elmeséltem a páromnak és elkezdtem megrendelni, már ott sem a régi ár szerepelt. Na ekkor hagytam a fenébe az egészet.
    Emiatt az openweathermap ilyen irányú információját használom , illetve a saját magam készített weml7700 szenzoros kütyümet( bele lett téve kiegészítésként a VINDRIKTNING vagy mi a fasírt dobozába.)

• LLKobe

veterán

válasz Degeczi #35128 üzenetére

LLKobe: napközbeni le-föl huzigálásra valóban nem sok értelme, de pl. esti lehúzáshoz igen. Ilyesmiknél persze a küszöbérték mellé mindig érdemes egy "for: x minutes" feltételt is megadni, h rövid ingadozásra ne reagáljon.

De HA tudja a napkelte, napnyugta időpontját, tudod a hőmérséklet adatokat, ezekből nem jobb összeollózni mikor menjen le este a redőny?
    Csak elméleti síkon kérdem, nekem nincs ilyesmim.

Új hozzászólás Aktív témák