- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filder
csendes tag
Bocs, mennyiben nevezhető (tartható) stratégiának az, hogy a fejlődésed (döntően a többi kezdőé is) attól függ, mennyi nyersanyagot tudsz lopni az inaktív játékosok bolygóiról?
Miért nem hívják inkább "könnyített" valóságszimulátornak?
Véleményem szerint a stratégia főleg az lenne, ha a jól megválasztott fejlesztések eredményeként jutnál egyre előrébb. (Természetesen szövetségeket kialakítva és ápolva, mivel az elsőként bolygókat foglalókkal szemben elég nagy már a hátrány.)
Mégegyszer bocs, nem szeretnélek megbántani.
Kipróbáltam a játékot, mert eddig nem játszottam még ilyennel, s két-három hét tapasztalatszerzés után kijelentem, hogy mostanában nem is fogok. (Jelzem nem kenték el a szám szélét, s nem ezért hagytam abba, egyszerűen nem tartom ezt az összelopom a fejlődésemhez szükséges nyersanyagot módszert szimpatikusnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- PlayStation VR2 / PSVR2 + PC adapter újszerű, makulátlan állapotban, garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs