Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Köszönöm az érdeklődést KovacsUr!
Na szóval. Odamentem 8 előtt 5 perccel, mivel 8-tól éjfélig volt meghirdetve. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz az érdeklődés, nem hittem a szememnek. Kb. 150 méteres sor kígyózott a mallban bejutásra várakozva. Szépen beálltam a sor végére, ahogy illik. Először egy öregasszonnyal beszélgettem, aztán egy férfi párral. Sajnos rossz helyre álltam, de megesik az ilyen. 2003 november/decemberi mac design magazin-t osztogattak a sorban, meg egy kis tombolát. Ezt ki kellett tölteni, és egy urnába bedobva sorsolás áldozata lett. Az eredményt nem tudom, de egy új Mac-et lehetett nyerni. Még az is lehet, hogy már van egy új gépem, csak még nem tudok róla. 9 óra 20 perckor sikeresen bejutottam a boltba. A nagy kivetítőn mindent megmutattak, bármit kérdezhettél. Az összes bent lévő gépen már a Panther futott. Szép volt. Nem mellékesen 10% kedvezmény volt minden Mac-re csak tegnap este, illetve ha megvetted a Panther mindössze $129-ért, akkor 10% kedvezménnyel vásárolhattál bármit a boltban. Megjegyzem a két kasszás előtt hosszú sorok álttak. Nem egy G5-t láttam kigurulni az alatt a fél óra alatt, amíg benn voltam. 10 óra előtt hazairányoztam magam, a sor még hosszabb volt, mint 8-kor. A kijáratnál Panther-es dögcédulát nyomtak a kezembe, amiből egy darabot eljuttatok majd Panther-nak, ha igényt tart rá. Ma reggeli információk szerint 600-an vásároltak.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , 24GB DDR5 , RTX 4050
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest