Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Engem szarból gyúrtak, csak valahogy arany lett belőlem..
Egyébként meg örök optimista vagyok, csak sose jön be semmi. Na jó, 500-ból 1. De az még optimistán is fika.Ehh, hagyjatok már békén, megyek bulizni!!
Jóccakát..MSN-en ti is kapjátok a szart? Nekem ismerősöm aki gépnél sincs, hirtelen belép, küld egy krixkraxos .info végű linket, és kilép. Aztán valaki mesélte hogy láma módon rákattintott, ott valamit meg lehet nézni, meg megadni talán msn-es felhasználót, meg jelszót... mondom, láma hiba, és most már ő is küldözgeti a szart. Tessék odafigyelni mire kattintunk, meg rákérdezni hogy direkt küldi-e amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jóccakát..