Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod, van az az izé, a hogyishíjjákmán, na , az a b@szás v mi az a kicsi nevető arcz amit minden nem boomer pakolgat minden szövegbe, mögé és néha helyett. Na az segít kifejezni magad ha viccezni akarol. Amúgy meg az, ami. Szerintem.
Részemről nincs hangulatkeltés. Lehet picit túl-érzékeny vagyok mostanság. Van viszont egy január végén 94 évét kezdő apósom aki pár hete elkezdte feladni fejben és arra célozgat h szeretne már meghalni mert már nem nagyon tud önerőből mozogni. Meg van egy bolond családom ahol és vagyok a málhás szamár. Csoki után szabadon: Nem iszok alkoholt, nem kávézom, már a PC-re se költök vagyonokat mint régen és még nekem tetsző (most a kényszert és a használati értéket hagyjuk) kocsim se legyen?!
-
Mondjuk elképesztően fárasztó és demoralizáló volt ez a beszélgetés, amiben a legnagyobb proli baromságot - mint közismert tényt - pont te adtad elő:
"Az auto kozismerten mentalis himbilimbi centiket jelent". Így mérgezni napokon át bármely PH! topikot... Fuuu.
Nagy kár hogy végigolvastam a magad igazoló ömlengésed is, soha többé nem fordul elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Lexus, Toyota topik
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro V15 16/512GB RTX3050 6GB 2028.06.24. MM jótállás
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független szép állapotú
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest