Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivel harmadszorra írod le, hadd reagáljak már.
Szóval nem a köbcentitől függ a fogyasztás, hanem az autó tömegétől, amit gyorsítani kell, továbbá a légellenállás és a gördülési ellenállás is bejátszik még.
Egy motornak teljesítménye van.Illetve láthatólag az sincs meg hogy a wankelben egyszerre két helyen megy az égés, tehát igazából kettővel kell szorozni köbcentit... az 1,3-as rx8 valami 210 lóerő volt....
mindegy, én a wankelséget nem értem, hogy minek, mert azzal rengeteg baj van, eszi az olajat, meg amúgy egy benzintemető, meg nem is túl tartós.
Kb. az rá a magyarázat, hogy kicsi.De amúgy nem tartom ördögtől valónak azt, hogy elektromos hajtás mellé legyen még egy benzinmotor is, ha az egy hatékonyabb működést tesz lehetővé. Én a wankelt nem értem ebben az esetben.
-
lenox
veterán
Nyilvan mar azt se erted, hogy wankelt sima motorhoz nem ccm-en keresztul kell hasonlitani, meg azt se, hogy ezt az autot arra terveztek, hogy elvetve menjen uzemanyagrol. Ok, nem erted, es szerinted pazarlas, ez van. Ettol a te megoldasod joval nehezebb lenne, amivel szarabb elektromos hatotav erheto el, szerintem megegyezhetunk, hogy ez lehetett szempont a mazdanal.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest