Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
parandroid
félisten
Nem mondod, hogy ez létező probléma így 2022 végén? És ezt a szart emberek még veszik? Na jó, erre ne válaszolj, tudom a választ.
Amúgy ez is volt az egyik tippem, hogy mivel eleg sok ütött-vert, pókhálós kijelzőjű bontószökevényt látni ilyen alkalmazásban, nekem is megfordult már a fejemben, hogy a hangszórója is lehet rossz, de tekintve, hogy én Xpodhoz hasonlóan vagy javíttatnám, vagy kidobnám, nemigen tudtam azonosulni a dologgal.
Tobey: Ezzel megint nem tudok mit kezdeni. Túl sok iphone tulajt ismerek, és egyiknél sem volt szempont soha az ilyesmi. Persze másik ország, más anyagi lehetőségek, és (szeretném azt hinni) más kultúra. Ugyanúgy, ahogy egy bmw-kulccsal sem fogsz itt felvágni.
p
-
Értem. Van headset (tudom buzis), meg szerviz. Ha nekem lenne ilyen problémám, valamelyiket a kettő közül biztos alkalmaznám. Vagy csak szimplán a falhoz csapnám és vennék normális eszközt, nem kínai szarokat. (Saját maghatározás szerint kínai szar: Xaomi, Honor, Huawei, Oppo, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest