Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ja, sorban esik át mindenki a fertőzésen megint. Ugye nekem is egy hónapja volt meg, de melóban is egy csomó beteg van. Nálunk még nem kötelező a maszk, csak ajánlott. Szerencsére mindenkiben kiépült már egy egészséges alapimmunitás, jgy a lefolyás már nem olyan súlyos. Azért az az egyhetes tompa fejfájás elég frusztráló volt megint, de legalább a klasszikus influenza-tünetek elég enyhék voltak (kis torokkaparás, minimális izomfájdalom, hőemelkedésem szerintem most nem is volt). Ja, meg ugye ahogy a pulzust fel tudja nyomni ez a szar az egekbe, az valami hihetetlen. Normális esetben 60 alatt van a nyugalmi pulzusom, emiatt 3 napig 80-90 volt, konkrétan feküdtem az ágyban, és éreztem, ahogy dübörög a szívem. 120-130-as pulzussal jártam meg egy kört a WC-ig.
Kecske: Mondjuk ha nem autópálya mellett tankolsz, az literenként 30 cent spórolás, alsó hangon. Láthatóan nem fogyasztásoptimalizálásra rendelkeztek be a népek amúgy, tegnap én is autópályáztam egy kb 100 km-t, az A5-ön sikerült összeszednem magam mögött egy kisebb sort, mert a 190-et kevésnek találták. Különösebb tolakodás nem volt, amikor ki tudtam állni a középső sávba, szépen elmentek mellettem, én meg visszaálltam 140 környékére. Étterem amúgy diszkréten drágul, pont most nézegettem, hogy nem túl frekventált helyen lévő sültkrumplis-kolbászosnál egy adag 5-9 eur (az más kérdés, hogy bőven jól laktam vele, meg jó is volt), kínainál szintén 9 euróért ettünk egy-egy adagot (az is bőven sok volt). Döner is kb ennyibe kerül. Azért korábban ezeket olyan 5-6 euróból meg lehetett úszni adagonként. Sör nem tudom, mennyibe kerül, azt veszem, és kész, de a fél kilós kávé például régen normál áron 6 euró körül volt, akciósan 4 alatt szoktuk venni (Dallmayr Prodomo Arabica), most 8-10 eur között van az alap ár, és ha 6 körül látni akciósan, az már nagyon jó.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Prémium High-End Házimozi Szett Sony QS, Wharfedale Evo és Tannoy összeállítás
- ADATA Legend 860 2TB Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB ujjolv gar
- 4 db Be Quiet Dark Power Pro 11 1000W 80 Plus Platium tápegység eladó!
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest