Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
örülök, hogy nem lett bajod.
az itteni semmitmondó ünnepnap délelőttje kerítés-, ajtó- és kertibútor-lazúrozással telt, amíg meg nem jöttek a kéményesek, így amíg őpk dolgoztak addig a garázst takarítottuk meg a kocsit nyaltam ki, közben befért egy kis pingpong haverral, meg a haját levágtam. aztán elvittem nejem fodrászhoz és beültem egy sörre haverral, miután hazajöttünk és nejem lepihent míg én elbicajoztam a fehér nyúl terasznyitójára sörrinteni egyet, azóta takarítás és ünnepi menü előkészítés van, lassan végzünk.
takarítás közben lefőztem egy levest és főételt is, amit persze el is fogyasztottunk. reggel 7kor piac, és megy a sütés főzés tovább 11ig, aztán indulunk családhoz.
semmitmondani

-
válasz
Vérboci
üzenetére
"az ilyen semmitmondó ünnepnapok erre valók. tenni-venni."
ó, nálunk minden nap ez van. ezeknek semmi dolguk, ezért elfoglalják magukat. A vénasszonyék ma nem voltak itthon, olyan csend volt, meg is döbbentem. de egy órája hazaértek, azóta percenként tízszer megy a csapkodás, partfisnyél, korlát, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Nintendo Switch Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest