Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Ja igen a kerites. Hat az ennyi. A kovezes is ugy nezett ki, hogy 6 ceget hivtam fel, abbol 2 adott arat, de mikor hivtam, hogy szeretnek fizetni akkor vissza se hivtak. Ezek az arcok meg a szomszednal csinaltak, atballagtam aztan lebeszeltem veluk.
Annyi a melo itt, hogy a contractorok kb barmennyit elkerhetnek. PAran probaltak medencet, jelenleg ugy 100K-t ker mindenki erte. Meg 20-25K kornyeken megy az outdoor kitchen. Egeszen nem normalis. Eddig ami fejlesztes volt abbol a napelem meg a kovezes volt ceggel a tobbi kerti dolog sajat kez. A kovetkezo az a kinti tuzrako hely lesz, aztan meg par bokor ide-oda meg a nyar elott es miutan hazajottunk Magyarorszagrol tervezek egy szep pizzasuto kemencet osszerakni. -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Ugy vettem online. 3 x 140lbs csomagban jott, mint az Ikea butor ugy kellet osszerakni. Volt csavar meg leiras a dobozban. Alapozas egyszeru volt a keszen vett zsaluval. Az egesz pergola osszerakas az sajat kezunk munka.
A kovezest nem akartam en bevallalni. sok turelem es ido kellene hozza. Az emberek egy nap alatt megcsinaltak az egeszet (kiszedni a maradek fuvet, szintezni, lenyomni a homokot es lerakni a koveket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 Mini 128GB éjfekete
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest