Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Ja igen a kerites. Hat az ennyi. A kovezes is ugy nezett ki, hogy 6 ceget hivtam fel, abbol 2 adott arat, de mikor hivtam, hogy szeretnek fizetni akkor vissza se hivtak. Ezek az arcok meg a szomszednal csinaltak, atballagtam aztan lebeszeltem veluk.
Annyi a melo itt, hogy a contractorok kb barmennyit elkerhetnek. PAran probaltak medencet, jelenleg ugy 100K-t ker mindenki erte. Meg 20-25K kornyeken megy az outdoor kitchen. Egeszen nem normalis. Eddig ami fejlesztes volt abbol a napelem meg a kovezes volt ceggel a tobbi kerti dolog sajat kez. A kovetkezo az a kinti tuzrako hely lesz, aztan meg par bokor ide-oda meg a nyar elott es miutan hazajottunk Magyarorszagrol tervezek egy szep pizzasuto kemencet osszerakni. -
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Ugy vettem online. 3 x 140lbs csomagban jott, mint az Ikea butor ugy kellet osszerakni. Volt csavar meg leiras a dobozban. Alapozas egyszeru volt a keszen vett zsaluval. Az egesz pergola osszerakas az sajat kezunk munka.
A kovezest nem akartam en bevallalni. sok turelem es ido kellene hozza. Az emberek egy nap alatt megcsinaltak az egeszet (kiszedni a maradek fuvet, szintezni, lenyomni a homokot es lerakni a koveket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest