Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Hat de hétvégén ‘szinte’ mindenki oda megy, főleg ilyen hosszú hétvégén. Na mindegy, Szeged csodálatos , a Napfény műteremben jók a sörök, bár én csak az alkoholmentes meggyes sörüket kóstolgattam.
Nekem mondjuk meg sem fordult a fejemben olyan helyre menni, ahol túl sokan lehetnek .
-
válasz
bitpork
üzenetére
...így jártál, Tildy kedves és megértő volt veled...

de ne vedd magadra... ez bárkivel megeshet

Ui. mi szombaton jártunk arra, é azt gondoltuk, hogy szombaton este 9 után nem lesz nagy dugó, elvgére még van egy nap a hétvégéből. Ebből az lett, hogy Fehérvártól Siófokig piros volt a google maps. szóval én el is mentem kerülőúton hazáig.
Amúgy nem is feltétlenül a forgalom, hanem a magyar honfitársaink vezetési stílusa és egymásra nem figyelése okozza ezeket a dugókat. Még ahol később 3 sáv volt, ott is alig haladtak, alig tartott bárki is jobbra, egymás között cikáztak össze vissza, egymás seggében.
Voltam tavaly Hollandiában, ott 100 volt az engedélyezett sebesség napközben az autópályán, és mit ad ISten, folyamatosan áramlott a forgalom Eindhoven és Amszterdam között, 2x4 sávon, egyenletes sebességgel, cikázás és vészfékezések nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szemüveges topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs