Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
Apartmantelep, hivatalosan 2*, [link]
3 emeleten 44 apartman egy tömbben L alakban. Kicsit már elavult, felújításra vár. Lefelé lépcsősen nagyobbak, az alsó erkélyek mindig kijjebb lógnak. Magyar utazási iroda az egyik teljes épületet bérli, itt csak magyarok vannak.
Mivel én hegyek(dombok) közt élek, a Mátrában laktak nagyszülők, engem a hegyvidék, az a stilus nem annyira vonz. Szeretem, de ezért nyaraláskor inkább a meleget, a meleg tengert kívánom, meg azt a félig már mediterrán, félig még kontinentális közeget ami itt van Isztrián. A tömeggel sincs ilyenkor bajom, az óvárosokban ez hozzátartozik nekem a szezonhoz, a zaj se tart örökké, sőt néha a füstöt is elviselem ilyenkor itt lent, csak a tartósan idegesitő dolgok zavarnak, főleg az, ami nélkül majdnem pont olyan mintha senki nem lenne. Most a 17 emberből valaki mindig dohányzik, ez így kellemetlen.
Egyébként a szezonkezdet a virus árnyékában pont azért volt kicsit fura, amolyan lehangoló, mert ilyen kihaltság csak nagyon szezon után szokott lenni. Előnye volt, hogy nem volt tele bagósokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 86% (1év Garancia)
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest