- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
semmire nem jó: kívül nagy, belül szűk, de legalább magasan van az alja
Hat nem tudom, hogy te probaltal-e ilyet valojaban, asszonynak ev elejen vettunk rav4-et, szerintem pont hogy kivul nem nagy, belul meg tok sok hely van benne, cr-v-hez, bmw-hez, mindenhez kepest. A kerek meret nem tudom miert zavar, az enyemre (LC) 265/65/17 kell, pont jo, hogy nem jon zavarba a varosi terepakadalyoktol. Nem tudom, mi lenne a baja? Rav4-re mindenesetre kisebb kell. Oke, nagyobb kell ra, mint egy swiftre, de miert is baj az? A teteje miert baj? Semmilyen parkolo tetejet nem eri el, en hatranyat meg nem lattam. Lehet, hogy autopalyan esetleg kevesbe megy, vagy tobbet fogyaszt, mintha lapos lenne, de az ritkan van, ellenben naponta tobbszor kell ki/be szallni. -
válasz
parandroid
üzenetére
Passat, Superb, Mazda 6, BMW 5 Touring, Volvo V60/V90. Nekem ezek maradtak a kalapban a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest